Autoplezier start bij Content

Alfa Romeo Stelvio occasion

De Alfa Romeo Stelvio is de eerste SUV van Alfa Romeo. Hierdoor voegt Alfa Romeo een nieuw hoofdstuk toe. Bij Content Occasion Outlet bent u aan het juiste adres voor een aantrekkelijk geprijsde Alfa Romeo Stelvio occasion. Voor de omgeving Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Oss en Vught zijn wij uw gebruike auto specialist.

Alfa Romeo Stelvio tweedehands kopen

De Stelvio komt voort uit Alfa Romeo's rijke designtraditie. De stijlelementen van het merk zijn harmonieus geïntegreerd met de stoere, stevige proporties van een SUV die duidelijk verwant is met de nieuwe Giulia. Zijn functioneel vormgegeven carrosserie omhult de onderliggende techniek als de sportkleding van een atleet: elk detail draagt bij aan de optimalisering van de aerodynamische eigenschappen en de prestaties. Dat is wat we bij Alfa Romeo bedoelen met 'functionele schoonheid'. Bij Content Occasion Outlet vindt u gegarandeerd dé Alfa Romeo Stelvio die bij jou past. Onze medewerkers staan voor u klaar in onze showroom in Den Bosch.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Alfa Romeo Stelvio occasions staan:

Onderhoud en reparaties

Uiteraard heeft ook een tweedehands Alfa Romeo Stelvio regelmatig onderhoud nodig. Bij Content Occasion Outlet kunt u terecht voor een onderhoudsbeurt, APK-keuring, bandenwissel of wintercheck bijvoorbeeld. Maak hiervoor direct online een afspraak.

Bekijk alle Alfa Romeo Stelvio occasions

Bekijk al onze Alfa Romeo occasion modellen:

Service
9,1
Deskundige medewerkers
9,2
Prijs/kwaliteit
8,6
8,9
★★★★★
★★★★★
Gebaseerd op 474 onafhankelijke beoordelingen via klantenvertellen.nl