Autoplezier start bij Content

Kia Niro occasion

Rijden in een Kia Niro is een bijzondere ervaring en anders dan u van standaard hybrides gewend bent. De Kia Niro is namelijk de eerste crossover hybride. Sportief maar zuinig en ruimtelijk tegelijk. Hij trekt snel en geruisloos op, heeft indrukwekkend veel hoofd- en laadruimte en allerlei bijzondere hightech features en veiligheidssystemen. Geen wonder dat er zoveel vraag is naar een Kia Niro occasion!

Kia Niro tweedehands kopen

Een Kia Niro occasion is een volledig gekeurde, goed functionerende Kia Niro voor een zeer scherpe prijs. Content Occasion Outlet heeft een uitgebreid aanbod occasions die uit voorraad leverbaar zijn. Met een ruime keuze aan merken, modellen, kleuren en prijsklassen vindt u bij ons altijd een tweedehands auto die aan uw wensen voldoet. En dat voor een aantrekkelijke prijs! Ons aanbod occasions wisselt iedere dag. U kunt online op uw gemak in ons aanbod occasions rondsnuffelen. Zo ontdekt u vanuit uw luie stoel of wij het model van uw keuze op voorraad hebben staan. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom om ons aanbod van dichtbij te komen bekijken en ervaren. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren, informeren en begeleiden bij uw zoektocht.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Kia Niro occasions staan:

Bezoek onze showroom

U vindt de showroom van Content Occasion Outlet in Den Bosch. Al jaren komen vele tevreden klanten vanuit Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Oss en Vught naar ons toe voor onze meer dan 175 occasions en persoonlijk advies. En de mogelijkheid tot 6 maanden dealergarantie!

Tevens is Content Occasion Outlet onderdeel van Content Autogroep. Dat betekent dat u ook voor onderhoud en reparatie aan uw tweedehands Kia Niro bij ons terecht kunt. Denk hierbij aan een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissel, airco controle, winter- of zomercheck. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u bij Content Occasion Outlet uw werkplaatsafspraak online inplannen met onze handige werkplaatsplanner. Wanneer het u uitkomt, want dit kan 24 uur per dag. U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is. Bovendien kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 - 206 33 00.

Bekijk alle Kia Niro occasions