Autoplezier start bij Content

Fiat Tipo occasion

Van de Fiat Tipo Lounge tot een Fiat Tipo Business occasion, bij Content Occasion Outlet vindt u een ruim aanbod Fiat Tipo occasions. Naast de aanschaf van een tweedehands auto bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderhoud en/of reparatie aan occasions. Denk hierbij aan een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissels, airco controle, winter- of zomercheck. Wilt u een werkplaatsafspraak maken? Met onze handige online planner kunt u 24 uur per dag uw afspraak inplannen. U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is. Daarnaast kunt u bij het plannen van de werkplaatsafspraak ingeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Content Occasion Outlet is dus een adres waar u vanuit Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Oss, Vught en omgeving gemakkelijk naartoe kunt.

Fiat Tipo tweedehands kopen

Een Fiat Tipo is zowel tweedehands als nieuw een goede keuze. U kunt een Tipo kopen als sedan, hatchback of stationwagen. Stuk voor stuk met verrassend veel ruimte en comfort, een rijke standaarduitrusting en een stijlvol uiterlijk. Een aangenaam laag brandstofverbruik en optimaal rijcomfort zorgen ervoor dat u geen spijt krijgt van uw keuze. Dat betekent dat u niet alleen profiteert van de lage aanschafprijs van een Fiat Tipo occasion, maar ook van de lage verbruikskosten.

Ook bij een Fiat Tipo occasion bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en zorgeloos rijden. Iedere occasion wordt door ons namelijk uitgebreid nagekeken en gekeurd zodat u zonder zorgen de weg op kunt. En daar betaalt u een hele scherp, aantrekkelijk lage prijs voor!

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat Tipo occasions staan:

Onze service

Heeft u besloten een Fiat Tipo tweedehands te kopen? Breng dan vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Hier ziet u altijd welke occasions wij op dit moment op voorraad hebben staan. Ook het aanbod op onze website wordt goed bijgehouden en geeft u een duidelijk beeld van ons huidige aanbod. Heeft u de perfecte auto gevonden? Wacht dan niet te lang, want weg is weg!

Bekijk alle Fiat Tipo occasions