Autoplezier start bij Content

Fiat 500X occasion

Het verleidelijke, Italiaanse design van de Fiat 500 heeft al vele harten veroverd. Maar kent u de Fiat 500X ook al? Een complete SUV met het uiterlijk van een Fiat 500. Een compact model met 5 zitplaatsen en verrassend veel bagageruimte. Deze SUV is bovendien ook als 4x4 beschikbaar. Wilt u graag een Fiat 500X rijden maar laat uw portemonnee dat niet toe? Bij Content Occasion Outlet bent u aan het juiste adres voor een aantrekkelijk geprijsde Fiat 500X occasion!

Fiat 500X tweedehands kopen

Het aanbod occasions van Content Occasion Outlet wisselt voortdurend. We hebben continu meer dan 175 verschillende occasions op voorraad staan, van verschillende vooraanstaande merken en in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een specifiek model of een bepaalde kleur, houd ons aanbod dan goed in de gaten. Onze medewerkers kijken ook graag met u mee. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan zoeken we met u mee naar uw Fiat 500X occasion.

Wilt u graag eerst ervaren hoe het is om in een Fiat 500X (tweedehands) te rijden? U mag altijd vrijblijvend een proefrit maken bij Content Occasion Outlet. Vraag een proefrit aan, neem telefonisch contact met ons op of loop eens bij ons binnen. Onder het genot van een kopje koffie geven we u graag meer informatie.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Fiat 500X occasions staan:

Ook voor onderhoud en reparaties

Content Occasion Outlet is ook uw veelzijdige occasion centrum voor onderhoud en reparaties aan uw Fiat 500X (tweedehands). Denk aan werkzaamheden als een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissel, airco controle, winter- of zomercheck. Wij zorgen ervoor dat uw auto altijd in perfecte staat is. Ook onze occasions worden volledig getest en gekeurd zodat u in een uitstekend onderhouden auto rond kunt rijden! Wilt u een werkafspraak inplannen? Maak gebruik van onze online werkplaatsplanner. Dit kan 24 uur per dag, dus wanneer u er tijd voor heeft! U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is. Daarnaast kunt u bij het plannen van de werkplaatsafspraak ingeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Alles perfect geregeld dus! 

Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 - 206 33 00.

Bekijk alle Fiat 500X occasions