Autoplezier start bij Content

Hyundai occasions

Hyundai staat voor topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Het Zuid-Koreaanse merk is de laatste jaren enorm gegroeid. Hun aansprekende modellen als de Hyundai i10 (voormalige Atos), de Hyundai i20 (Getz), de i30 (Elantra) en de i40 (Sonata) gooien hoge ogen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Dan zijn er nog de Hyundai IX35 (Tucson) en de IX20 (Matrix) die als occasion gretig aftrek vinden. Bij Content Occasion Outlet treft u regelmatig verschillende Hyundai occasions aan.

Hyundai i20 occasion

De meest populaire van alle Hyundai occasions is toch wel de Hyundai i20 occasion. Een compacte, comfortabele auto die geroemd wordt om zijn betrouwbaarheid en zuinigheid. De Hyundai i10 (occasion) is het kleinere broertje van de i20, een korte, compacte en hoge stadsauto. Bent u benieuwd of wij op dit moment een Hyundai i10 of i20 occasion hebben staan? Of een Hyundai IX35 occasion? Breng dan een bezoek aan onze showroom waar altijd meer dan 175 occasions op voorraad staan.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Hyundai occasions staan:

Occasion van Hyundai kopen

Ook op onze website krijgt u al een goede indruk van ons huidige aanbod tweedehands auto’s, dat voortdurend wisselt. Online heeft u de mogelijkheid om te filteren op uw wensen en behoeften, waardoor het zoeken naar een Hyundai occasion voor u makkelijker word. Zo kan het voorkomen dat we een Hyundai i20 met airconditioning, navigatie en Cruise Control uit 2017 met lage kilometerstand hebben staan.

Met uw Hyundai kunt u ook voor onderhoud en reparatie bij Content Occasion Outlet terecht. Denk hierbij aan een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissels, airco controle, winter- of zomercheck. Uw auto moet perfect in orde zijn en daar zorgen wij graag voor. Maak online een werkplaatsafspraak of bel de werkplaatsreceptie via 073 206 33 00.

Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of graag een (gratis) proefrit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk alle Hyundai occasions