Autoplezier start bij Content

Citroën occasion

Het Franse automerk Citroën heeft zijn naam ruimschoots bewezen. De onsterfelijke 2CV kent iedereen, maar ook meer recente modellen blijven mateloos populair. Ook bij Content Occasion Outlet vindt u uiteraard regelmatig een Citroën occasion. U bent van harte welkom in onze showroom aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij de zoektocht van uw droom Citroën occasion.

Niet alleen voor het kopen van een Citroën occasion kunt u bij ons terecht, maar ook voor onderhoud en reparatie. Denk hierbij aan een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissels, airco controle, winter- of zomercheck. Een werkplaatsafspraak is gemakkelijk online in te plannen. Dit kan 24 uur per dag, dus wanneer u er tijd voor heeft! U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is. Daarnaast kunt u bij het plannen van de werkplaatsafspraak ingeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Alles perfect geregeld dus! 

Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 - 206 33 00.

Citroën C1 occasion

De Citroën C1 is het resultaat van een samenwerking tussen Citroën, Peugeot en Toyota. Ondanks zijn compacte formaat heeft deze stadsauto een groot bereik waarmee u comfortabel alle wegen trotseert. De Citroën C1 is tweedehands dan ook zeer in trek. We krijgen ook zeer regelmatig de vraag of er op dit moment een moderne, compacte Citroën C3 als occasion staat. Omdat ons aanbod occasions continu wisselt, zullen we die vraag steeds weer opnieuw moeten beantwoorden.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Citroën occasions staan:

Occasion van Citroën kopen

Bent u benieuwd of er op dit moment een Citroën C1 als occasion bij ons staat of een andere occasion, zoals de Citroën Cactus occasion, de C4, C5 of DS3? Bekijk dan snel het actuele aanbod op onze website of breng een bezoek aan onze showroom. Hier staan onze specialisten voor u klaar om u onder het genot van een kopje koffie van maatwerk advies te voorzien, u te helpen bij uw zoektocht en u over de vele aantrekkelijke voordelen van Content Occasion Outlet te vertellen, zoals 6 maanden dealergarantie op speciaal geselecteerde auto’s..

Alvast een proefrit aanvragen voordat u een bezoek brengt? Dat kan via ons online invulformulier.

Bekijk alle Citroën occasions