Autoplezier start bij Content

MINI occasion

In 1959 komt de allereerste originele MINI van de lopende band in Birmingham, Engeland. De micro-auto was ontwikkeld puur en alleen vanwege de ernstige energiecrisis die op dat moment gaande was. Niemand had kunnen vermoeden dat de MINI zo’n groot succes zou worden dat vandaag de dag nog iedere dag mensen op zoek gaan naar een MINI occasion. Ook bij Content Occasion Outlet merken we de populariteit van MINI als occasion.

Content Occasion Outlet is uw adres in de omgeving van Den Bosch, Rosmalen, Vlijmen, Oss en Vught voor een MINI occasion in allerlei prijsklassen. Zelf een MINI ervaren? Plan een proefrit in één van onze MINI occasions.

MINI Cooper occasion

In bijna 60 jaar is de MINI technisch nauwelijks veranderd. Alleen het uiterlijk heeft een make-over gekregen. Het meest felbegeerde MINI model is de MINI Cooper. Als occasion vindt deze ook gretig aftrek. Zijn kenmerkende design zorgt voor een voortdurende vraag naar de tweedehands MINI Cooper. Ook de MINI Crossman (SUV), de Clubman (langer en breder dan zijn voorgangers) en de MINI Countryman zijn als occasion zo weg.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Mini occasions staan:

Occasion van MINI kopen

Bent u op zoek naar een 2e hands MINI Cooper of andere occasion of wilt u uw eigen MINI Cooper tweedehands aanbieden? Dan bent u bij Content Occasion Outlet aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor alles op het gebied van occasions. Onze specialisten staan voor u klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien, meer informatie of een antwoord op alle vragen die bij u spelen.

Ook voor onderhoud en reparatie aan uw MINI kunt u bij ons terecht. Denk hierbij aan een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissels, airco controle, winter- of zomercheck. Om het u gemakkelijk te maken, bieden wij u de mogelijkheid om uw werkplaatsafspraak online bij ons in te plannen. Dit kan 24 uur per dag, dus wanneer u er tijd voor heeft! U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is. Daarnaast kunt u bij het plannen van de werkplaatsafspraak ingeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Liever telefonisch contact? Bel onze werkplaatsreceptie via 073- 206 33 00.

Bekijk alle MINI occasions