Autoplezier start bij Content

Chrysler occasions

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare Chrysler occasion, dan bent u bij Content Occasion Outlet aan het juiste adres. Bij ons worden alle occasions grondig geïnspecteerd, zodat het met een gerust hart verkocht kan worden aan de nieuwe eigenaar. Daarnaast is er mogelijkheid tot 6 maanden dealergarantie. De Chrysler occasion heeft ook een gegarandeerde kilometerstand (NAP). Loop gerust bij ons binnen aan de Hervensebaan 13 in Den Bosch en ontvang van onze ervaren medewerkers persoonlijk en gedegen advies. De koffie staat klaar. Wilt u een proefrit maken tijdens uw bezoek? Vraag dan hier alvast een proefrit aan.

Wilt u een Chrysler occasion verkopen? Vraag bij ons een prijsindicatie aan door contact met ons op te nemen.

Chrysler Voyager

Met de Chrysler Voyager werd in 1983 een nieuwe autoklasse geboren, de “van” - een mix van kleine auto en busje busje. Hij is verkrijgbaar in de Classic- of de Comfortuitvoering en men kan kiezen uit drie verschillende motoren: een 2,4 liter viercilindermotor met een gemiddeld brandstofverbruik van 9,9 liter per 100 km, een 2,5 liter commonrail-diesel met een verbruik van 7,7 liter en een 2,8 liter commonrail-diesel met automatische transmissie en een gemiddeld verbruik van 8,4 liter.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Chrysler occasions staan:

Chrysler werkzaamheden

Bij Content Occasion Outlet kunt u terecht voor werkzaamheden zoals, nieuwe zomer- of winterbanden, een onderhoudsbeurt, APK-keuring, airco controle, winter- of zomercheck of aankoopkeuring. Wilt u graag weten wat u ongeveer kwijt bent aan de geplande werkzaamheden? Dan geven wij u graag een kostenindicatie, zodat u van tevoren al weet waar u aan toe bent. Of maak alvast een werkplaatsafspraak via onze handige online werkplaatsplanner. Wilt u wachten op uw afspraak of gebruik maken van vervangend vervoer? Geef dit aan in de werkplaatsplanner. U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is.

Wilt u liever telefonisch contact? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 073 - 206 33 00.

Bekijk alle Chrysler occasions