Autoplezier start bij Content

Honda occasions

Het Japanse Honda werd in 1948 opgericht en vanaf eind jaren ’60 worden er ook auto’s geproduceerd. En dat is bijzonder succesvol gebleken. Dankzij haar grote historie op het gebied van racen, weet Honda als geen ander hoe ze een auto snel en wendbaar kunnen maken. De Honda Jazz is daar een goed voorbeeld van. Bij Content Occasion Outlet staan altijd meer dan 175 occasions op voorraad, ook Honda occasions. Zo kan het voorkomen dat wij een Honda CR-V automaat SUV hebben staan. Heeft u al naar ons aanbod Honda occasions gekeken en is uw oog al gevallen op een occasion? Vraag dan online een proefrit aan.

Honda Jazz occasion

De zojuist genoemde Honda Jazz occasion is een zeer compacte stadsauto die uitblinkt door zijn goede rijeigenschappen en praktische gebruiksmogelijkheden. Ook de aerodynamische, sportieve Honda Civic occasion laat goed zien waar de kwaliteiten van Honda liggen. En wat dacht u van een Honda CR-V occasion, de populaire SUV van Honda? Stuk voor stuk Honda occasions waar regelmatig naar gevraagd wordt bij Content Occasion Outlet.

Wij hebben momenteel onder andere de volgende Honda occasions staan:

Occasion van Honda kopen

Bent u op zoek naar een Honda Jazz occasion, Honda CRV automaat occasion of een andere Honda occasion? U bent van harte welkom om het actuele aanbod Honda occasions in onze showroom te komen bekijken. Onze specialisten staan voor u klaar om u onder het genot van een kopje koffie van maatwerk advies te voorzien en al uw vragen uitgebreid te beantwoorden.

Ook voor onderhoud en reparatie aan uw Honda occasion staan wij voor u klaar. Denk aan werkzaamheden als een kleine- of grote onderhoudsbeurt, APK keuring, bandenwissels, airco controle, winter- of zomercheck. Via onze handige online planner kunt u snel uw afspraak inplannen. Dit kan 24 uur per dag, dus wanneer u er tijd voor heeft! U krijgt van ons een bevestiging als de afspraak definitief is. Daarnaast kunt u bij het plannen van de werkplaatsafspraak ingeven of u gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Alles perfect geregeld dus! 

Bekijk alle Honda occasions